Карта годувань Canna


З самого початку існування компанія CANNA завдяки своєму світогляду, спрямованому на проведення досліджень, заслужила репутацію виробника високоякісних добрив та субстратів для вирощування рослин. Тому немає нічого дивного в тому, що CANNA є світовим лідером у відповідному сегменті ринку. Правильне дозування добрив допоможе вам отримати хороші результати та отримати рясний урожай.


Нижче ви знайдете таблиці з прикладом дозування добрив Canna.

Назви термінів у картах годівлі Canna:

  • Vegetative Phase, Growth - вегетативна фаза, Зростання;
    - Старт/укорінення (3-5 дней) - Намочіть субстат
    - Вегетативна фаза I - Розвиток рослин в обсязі
    - Вегетативна фаза II - Зниження темпів зростання з наступним плодоношенням або утворенням квітів
  • Generative Phase, Flowering - генеративна фаза, Цвітіння;
     - Генеративний період I - Розвиток суцвіть чи плодів у довжину. Досягнуто зростання у висоту
     - Генеративний період II - Розвиток об'єму (завширшки) суцвіть або плодів
     - Генеративний період III - Набір маси (ваги) суцвіть або плодів
     - Генеративний період IV - процес дозрівання суцвіть чи плодів
  • Ciltivation period In Weeks - період зростання на тижнях;
  • Light/Day In hours - світловий день у годинах;
  • EC total – загальний рівень концентрації розчину.
1. Тривалість цього періоду залежить від виду рослин та їх кількості на кв.м. Материнські рослини залишаються на цій фазі до кінця (6-12 місяців).

2. Перехід з 18-ти на 12-ти годинний режим освітлення варіюється в залежності від сорту. Як правило, оптимально – перехід через 2 тижні.

3. Зменшіть час освітлення при дуже швидкому дозріванні. Слідкуйте за збільшенням відносної вологості.

4. При повторному використанні субстрату збільшіть дозу в двічи CANNAZYM (50 мл\10 л).

5. 20мл\10 літрів – стандартне дозування; 40мл\10 літрів максимум – для додаткової стимуляції цвітіння.
EC: Рівень EC+ вимірюється в мСсм, при ЄС води = 0.0, t = 25ºC, pH = 6.0. Рівень ЄС проточної води, що використовується, слід підвищувати до рекомендованого рівня! Рівень ЄС таблицях розрахований при ЄС проточної води = 0.4.

pH: Рекомендований рівень pH: 5.5 та 6.2. Підвищення рівня pH може підвищити рівень EC. Використовуйте pH-grow на вегетативної фазі, щоб знизити рівень pH.

Таблиці зростання і застосування не є незмінним правилом для всіх, вони просто можуть допомогти садівникам-початківцям зрозуміти і розробити методику добрива. Оптимальна методика добрива визначається такими факторами: температура, вологість, вид рослини, обсяг кореневої системи, відсоток вмісту вологи у субстраті, дозування.


 Схеми виписані з дозами 10 л води.

  

Карта добрив Canna для вирощування у землі

  




Карта добрив Canna для вирощування у кокосі







Карта добрив Canna для вирощування у гідропоніці




До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше